EBC jenter - NBBF Region Midt
EBC jenter - NBBF Region Midt

Jentefond

Nå kan din klubb søke om økonomiske midler for rekruttering, utvikling og ivaretagelse av jenter i basketen i Vest.

På regionstinget 26. april 2024 ble det vedtatt at det skulle settes av midler til rekruttering av jenter i regionen. Styret er opptatt av at de tiltak som igangsettes skal både forebygge for å hindre frafall, men også skal føre til «nyrekruttering».

Klubbene har et ansvar for å rekruttere, ivareta og utvikle medlemmene, og styret ønsker at de økonomiske midlene skal bidra til dette. Styret ønsker at så mange klubber som mulig skal få mulighet til å få tilskudd og følgelig må søknadskriteriene være overkommelig.
Minstekravet for å kunne søke er at klubben «godkjent klubb». Les mer om «godkjent klubb her: https://www.basket.no/siteassets/nbbf---dokumenter/veiledere/nbbf-godkjent-klubb-.pdf


Til søknaden skal det legges ved budsjett, og klubber får tilsagn om støtte etter gjennomgang og godkjenning av styret. Midlene utbetales etter innlevert rapport av tiltaket. Max søknadssum er kr 10.000 pr klubb. Tiltaket må gjennomføres inneværende sesong

Midlene er til kortsiktige tiltak for jentesatsning. Langsiktige tiltak vil nedfelles i en strategiplan som styret ønsker skal ha en varighet på 3 år gjeldende fra 2025.

Søknad og budsjett sendes til administrasjonen v/Lene Instebø, epost: Lene.Instebo@basket.no. Søknadsfrist 13. oktober.