Norges Basketballforbund / Nyheter / 2024 / BLNO er i full gang – slik følger du ligaen
BLNO banne MyGame 24.png

BLNO er i full gang – slik følger du ligaen

Basketligaen Norge (BLNO) er endelig i gang igjen, og det er klart for en ny sesong fylt med spenning, dunker, og tette kamper. Fans over hele landet gleder seg til å følge med på utviklingen i både herre- og kvinnekampene. Her får du vite hvordan du kan holde deg oppdatert på alt som skjer i ligaen!
For å se kampene i BLNO trenger du appen TV 2 Play og et abonnement på MyGame. Du kan velge å se kampene direkte eller i opptak, akkurat når det passer deg. Noen utvalgte BLNO-kamper vises også på TV 2 Sport 2, i tillegg til MyGame.
Du trenger abonnementet "MyGame Total" for å se kampene. Dette koster 159 kr per måned eller 1290 kr per år. Med abonnementet får du tilgang til alle basketballkamper på MyGame, samt kamper i andre idretter. 
Du kan kjøpe abonnementet direkte på nettsiden mygame.no, eller inne i TV 2 Play-appen. 
 
Følg Basketligaen på Instagram

Vil du få med deg de beste øyeblikkene, høydepunktene fra kampene, intervjuer og annet innhold fra BLNO? Da bør du følge @Basketligaen på Instagram. Her finner du alt fra klipp av spektakulære skudd og dunker, til innsikt i lagene og livet bak kulissene.

 

Følg ditt lag på Instagram

Vil du følge med på ditt favorittlag gjennom hele sesongen? Mange av klubbene har sine egne Instagram-kontoer, hvor du kan få oppdateringer, høydepunkter og et innblikk i lagets hverdag.

 

Få med deg spenningen hele sesongen

Enten du vil følge kampen fra tribunen, streame den live, eller få med deg høydepunktene på Instagram, finnes det mange måter å være en del av BLNO-opplevelsen denne sesongen. Vi gleder oss til en sesong fylt med sportslige prestasjoner og uforglemmelige øyeblikk – og håper du blir med!